RasmusDigital.cz

Otevíráme webové stránky

Po 3 letech od založení naší značky máme za sebou kompletní rebranding a s tím i nové webové stránky, které budou nyní sloužit k prezentaci projektů, na kterých pracujeme.

Ačkoliv byl tento rebranding poměrně náročný – a to nejen kvůli tomu, že jsme současně s prací na ostatních projektech pracovali ještě na budování naší vlastní prezentace, jako například na novém logu nebo třeba návrhu designu webových stránek tak, aby byly co nejvíce funkční, ale hlavně to, že jsme při tomto dlouhém procesu museli formovat směr této značky. Vnímáme, že bylo klíčové si společně s rebrandingem ujasnit co přesně vám chceme nabízet a jaké budou naše momentální priority pro rok 2023. Ta cesta byla poměrně dlouhá, musíme ale říct, že byla nesmírně zábavná a máme obrovskou radost, že vám konečně můžeme představit agenturu RasmusDigital v novém kabátě.

Na tomto webu najdete všechny podstatné informace týkající se naší práce, jako například kdo vlastně jsme, jaké služby nabízíme nebo v čem je naše přidaná hodnota. Také zde však najdete i portfolio všech již dokončených projektů, abyste měli přehled o tom, kdo se s námi rozhodl vyrazit na cestu za budováním své značky, stejně tak jako tomu bylo v našem případě a mohli se podívat na to, jaké změny proběhly, nebo to třeba i využili jako inspiraci pro své podnikání. Zároveň jsme pro vás připravili kontaktní formulář, který je snadno dostupný téměř z každého místa na tomto webu tak, abyste se s námi mohli kdykoliv jednoduše spojit.

Vzhledem k tomu, že se pro rok 2023 chystáme zaměřit na spoustu nových projektů (a to i takové, které se netýkají pouze tvorby webových stránek), rozhodli jsme se, že využijeme tuto sekci novinek jednak na to, abychom vás o všech projektech nejen včas a přehledně informovali, ale zároveň bychom vám rádi nabídli možnost nahlédnout do našich projektů tak, abyste viděli to, jakým způsobem jsme u některých klientů jejich on-line prezentaci zlepšili, co bylo motivem pro případné změny a jakým způsobem tato spolupráce bude fungovat. Z tohoto důvodu budeme přidávat i články o jednotlivých projektech, včetně rozboru práce na naší značce.

Chtěli bychom však podotknout, že webové stránky budou použity zejména k informování návštěvníků a na prezentaci naší práce. Pokud budete chtít sledovat i zákulisí naší společnosti, fotky z akcí nebo doplňkový obsah, doporučujeme sledovat naše sociální sítě, které jsou uvedeny na zápatí tohoto webu.

Doufáme, že se rok 2023 vydaří a těšíme na nové projekty, které nás letos čekají.

Tým RasmusDigital.cz